ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Χάσε μέχρι και 2 κιλά την εβδομάδα με αυτά τα κόλπα!

Αδυνάτισε σωστά!

Χάσε μέχρι και 2 κιλά την εβδομάδα με αυτά τα κόλπα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εάν θες να χάσεις πραγματικά δύο κιλά μέσα σε μία εβδομάδα άκουσε προσεκτικά. Το να χάνεις βάρος γρήγορα είναι σχεδόν πάντα ανθυγιεινό. Για τους περισσότερους είναι πολύ δύσκολο να χάσουν περισσότερα από μισό-ένα κιλό σωματικού λίπους την εβδομάδα. Και αν χάσεις σωματικά υγρά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η αλλαγή είναι προσωρινή. Η απώλεια λίπους είναι αυτή που αλλάζει τη δομή του σώματός σου.

Ακόμη και αν καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο σου ωστόσο με τη γρήγορη δίαιτα, θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχει όμως αποτελεσματικός και υγιεινός τρόπος να χάσεις κάποια κιλά, χωρίς να λιμοκτονήσεις, να ξοδέψεις χρήματα σε συμπληρώματα διατροφής που δεν χρειάζεσαι ή να τιμωρείς τον εαυτό σου με σκληρή γυμναστική.

Να λοιπόν μερικά tricks που θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια καλή αρχή.

Επικεντρώσου στα φρούτα και τα λαχανικά

Σε μία μικρή μελέτη που έγινε σε πάνω από 1000 άτομα, οι ερευνητές ανακάλυψαν, πως όσοι ακολουθούσαν vegetarian ή vegan διατροφή, πλούσια σε προϊόντα ολικής άλεσης, φρούτα, ξηρούς καρπούς και όσπρια, έχασαν περισσότερα κιλά, από άλλους που ακολούθησαν άλλου είδους διατροφή.

Οι ερευνητές υπέθεσαν ότι οι συμμετέχοντες που απείχαν από τα ζωικά προϊόντα έχασαν σημαντικά περισσότερα κιλά, δεδομένου ότι τα φυτικά τρόφιμα περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες φυτικές ίνες, αλλά και αργούς προς αφομοίωση σύνθετους υδατάνθρακες.

Φάε το μεγαλύτερο γεύμα σου το βράδυ

Επίσης, μερικές έρευνες δείχνουν ότι το ανθρώπινο σώμα είναι έτοιμο να καταναλώσει τις περισσότερες από τις θερμίδες του κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αλλά ο τρόπος ζωής είναι προβληματικός και δύσκολος για αρκετό κόσμο. Επειδή τα γεύματα και τα δείπνα με φίλους συχνά προγραμματίζονται μετά το ηλιοβασίλεμα, «οι άνθρωποι που προσπαθούν να σταματήσουν να τρώνε μετά τις 19:00 δεν μπορούν να το κάνουν καθημερινά για το υπόλοιπο της ζωής τους», λέει ο δρ Seltzer , ο οποίος υποστηρίζει μια εναλλακτική στρατηγική: να φας ένα πλούσιο γεύμα την ώρα του δείπνου.

Πιες περισσότερο νερό

Αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν περίμενες να σου πούμε εμείς. Το νερό είναι σημαντικό ούτως ή άλλως στην καθημερινότητα σου, καθώς βοηθάει και σε άλλα πολλά πράγματα, πέρα από την απώλεια βάρους. Η συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα, είναι τουλάχιστον 2 λίτρα νερό την ημέρα.

Κοιμήσου ένα έξτρα μισάωρο το βράδυ

Ο κακός ύπνος συνδέεται με έναν βραδύτερο μεταβολισμό. Επιπλέον όσο περισσότερο είσαι ξύπνια, τόσο περισσότερες ώρες μένουν για να φας. Οπότε έχε στο νου σου, πως πέρα από τη υγιεινή διατροφή, πρέπει να κοιμάσαι τουλάχιστον ένα οκτάωρο κάθε μέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
3 / position1: 431 / position2: 1209
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb