ΝΥΧΙΑ

Γίνε επαγγελματίας στο μανικιούρ: Κόψε τα λάθη που προδίδουν ότι έβαψες μόνη τα νύχια σου!

Να πως θα αποκτήσεις το πιο ωραίο και προσεγμένο μανικιούρ χωρίς να πληρώσεις
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Γίνε επαγγελματίας στο μανικιούρ: Κόψε τα λάθη που προδίδουν ότι έβαψες μόνη τα νύχια σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για λάθη που όλες οι γυναίκες κάνουν λίγο ή πολύ και που δυστυχώς καμιά επαγγελματίας δεν θα έκανε. Οκ, δεν μιλάμε για το gel ή το ακρυλικό, αλλά για το απλό, κλασικό και αγαπημένο μανικιούρ και το βάψιμο με μανό.

Μπορεί να σου φαίνεται γολγοθάς το να βάψεις τα νύχια σου γιατί ποτέ δεν πετυχαίνεις μόνο τον στόχο, όμως αυτό μαζί με τα υπόλοιπα λαθάκια σου κλέβουν πόντους από μια καλή εμφάνιση.

Μπορείς όμως μαθαίνοντας από τα λάθη σου και διορθώνοντας τα, να γίνεις και εσύ αστέρι στην περιποίηση των άκρων σου και να βάφεις τόσο καλά τα νύχια σου που κανείς δεν θα πιστεύει ότι το έκανες ολομόναχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γίνε και εσύ μια επαγγελματίας στο μανικιούρ, αποφεύγοντας τα παρακάτω!

Μανό και εκτός νυχιού

Πάρε ένα φθηνό πινελάκι φρυδιών ή μια μπατονέτα, βούτηξέ τα σε ασετόν και καθάρισε προσεκτικά το μανό που εξέχει του νυχιού σου.

Το topcoat το σωστό

Το να βάζεις το πιο φθηνό topcoat που μπορείς να βρεις στην αγορά δεν είναι καλή λύση αν θες επαγγελματικό μανικιούρ στα νύχια σου. Όσο πιο καλό είναι το topcoat τόσο πιο πολύ θα γυαλίζουν τα νύχια σου και θα διατηρηθούν σε τέλεια κατάσταση για περισσότερο καιρό.

Υπερβολές: Από εμένα είναι όχι

Αν θέλεις να προσθέσεις κάποιο σχεδιάκι στα νύχια τότε κάνε για αρχή κάτι απλό, όπως πουά σχέδια. Μην κάνεις υπερβολές γιατί θα

Παίξε με safe χρώματα

Δεν ταιριάζουν όλα τα χρώματα σε όλες τις επιδερμίδες. Αν επιθυμείς να έχεις τέλειο αποτέλεσμα τότε διάλεξε φυσικούς τόνους ή nude αποχρώσεις.

Κάνε πρώτα εξάσκηση και μετά  δοκίμασε τα δύσκολα κόλπα

Δοκίμασε να κάνεις για παράδειγμα την τεχνική για ombre νύχια ξανά και ξανά πριν την τελειοποιήσεις και βγεις έξω με αυτά τα νύχια.

Η θέση των παλιών μανό είναι τα σκουπίδια, όχι το ράφι σου

Πάρε όλα τα παλιό μανό και βάλτα στο ψυγείο για λίγες ώρες. Αν μετά είναι ακόμα πολύ πηχτά πέταξέ τα.

Μάθε επιτέλους να περιποιήσε τα νύχια σου

Βάζε κάθε βράδυ λίγο λαδάκι στα νύχια σου για να τα διατηρείς σε τέλεια κατάσταση.

Η καλή βάση χρειάζεται σε όλα

Μην παραμελείς ποτέ αυτό το βήμα γιατί είναι από τα πιο σημαντικά. Άπλωσε βάση στα νύχια σου πριν περάσεις την πρώτη στρώση μανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
11 / position1: 253 / position2: 653
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb