E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Στη δημοσιότητα sms που δείχνουν πώς η 27χρονη δασκάλα αποπλάνησε τον 13χρονο

Νέα έγγραφα που δημοσιεύει ο τοπικός σταθμός

Στη δημοσιότητα sms που δείχνουν πώς η 27χρονη δασκάλα αποπλάνησε τον 13χρονο

Δημοσίευση 18/12/2018 | 12:37

Μία πρώην καθηγήτρια γυμνασίου στην Αριζόνα, η οποία κατηγορείται ότι έκανε σeξ με 13χρονο μαθητή, τον αποπλάνησε στέλνοντάς του γραπτά μηνύματα τις μέρες που είχε ρεπό από το σχολείο, αποκαλύπτουν εκθέσεις της αστυνομίας που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα.

Τα έγγραφα που δημοσιεύει ο τοπικός σταθμός KPNX δείχνουν ότι η 27χρονη Μπρίτανι Ζαμόρα, που δίδασκε την έκτη τάξη στην Ακαδημία Las Brisas, έκανε την πρώτη προσέγγιση του φερόμενου ως θύματός της μετά από ένα μάθημα χειροτεχνίας, δίνοντάς στον ίδιο και σε άλλους συμμαθητές του το τηλέφωνό της.

Η δικαιολογία που πρόβαλε ήταν ότι θα είχε ρεπό μερικές μέρες, και έτσι ζήτησε από τους έφηβους να της στέλνουν μηνύματα επειδή «θα ένιωθε μόνη και θα βαριόταν».

Σύμφωνα με τα έγγραφα της αστυνομίας, το φερόμενο θύμα περιέγραψε στους ερευνητές πώς η ανταλλαγή μηνυμάτων σύντομα οδήγησε σε φλερτ, χωρίς να προσδιορίζει όμως πώς κλιμακώθηκε η κατάσταση. Η Ζαμόρα, που είναι παντρεμένη, άρχισε να «σφυροκοπά» το αγόρι με μηνύματα όπως «OMG, σ 'αγαπώ», και ο νεαρός, όπως κατέθεσε, ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό απαντώντας της σε ανάλογο ύφος.

«Τι γλυκούλης που είσαι μωρό μου. Μακάρι να μπορούσες να μείνεις μαζί μου μετά το σχόλασμα», γράφει η Ζαμόρα σε ένα άλλο μήνυμα, για να λάβει την εξής απάντηση: «Και εγώ. Μακάρι να μπορούσαμε να βρισκόμαστε όποτε θέλουμε».

Ο έφηβος παραδέχτηκε στην Αστυνομία ότι ο ίδιος και η Ζαμόρα έκαναν τουλάχιστον τέσσερις φορές σεξ από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο. Οι επαφές αυτές περιλάμβαναν στοματικό σεξ μέσα στην σχολική τάξη, μετά από έναν διαγωνισμό ταλέντου, και κάποιες συνευρέσεις στο αμάξι της. Το ζευγάρι αντάλλαζε επίσης γυμνές φωτογραφίες με μηνύματα, όπως είπε ο νεαρός στους ανακριτές.

Η Ζαμόρα τηλεφωνούσε συχνά στον έφηβο στη μέση της νύχτας, και του ζητούσε να βγει από το σπίτι και να τη συναντήσει στο αυτοκίνητό της.

Οι γονείς του αγοριού κατέθεσαν στην αστυνομία ότι ανακάλυψαν την ερωτική σχέση της αδίστακτης γυναίκας με τον γιο τους μέσω μιας εφαρμογής που είχαν εγκαταστήσει στο κινητό του, η οποία τους ενημέρωσε για τα ανάρμοστα μηνύματα που του έστελνε η 27χρονη. Η εφαρμογή - που όπως φαίνεται εντοπίζει ορισμένες λέξεις-κλειδιά - ανησύχησε τους γονείς του μικρού αγοριού, που έσπευσαν να ψάξουν το κινητό του για να δουν ποιος του είχε γράψει αυτές τις «ακατάλληλες εκφράσεις» σε SMS. Με μεγάλη έκπληξη και αποτροπιασμό ανακάλυψαν ότι στο κινητό του αγοριού υπήρχαν πολλά μηνύματα απο την Ζαμόρα, τα οποία υποδήλωναν ότι οι δύο τους είχαν έρθει σε ερωτική επαφή εντός και εκτός του σχολικού χώρου.

Μετά από πίεση, ο γιος τους αναγκάστηκε να ομολογήσει τα πάντα.

Εκτός από τη δίωξη κατά της 27χρονης δασκάλας, στο σκαμνί του δικαστηρίου αναμένεται να καθίσει και ο διευθυντής του σχολείου, αφού οι γονείς του αγοριού πιστεύουν ότι η κακοποίηση του αγοριού θα μπορούσε να έχει αποφεχθεί. Χαρακτηριστικό είναι εξάλλου το γεγονός ότι της αποκάλυψης της σχέσης είχαν προηγηθεί καταγγελίες απο τρεις τουλάχιστον μαθήτριες στη διεύθυνση, σχετικά με «ανάρμοστες επαφές» της 27χρονης με μαθητές.

Στη δημοσιότητα δόθηκε και μια καταγεγραμμένη τηλεφωνική κλήση μεταξύ της Ζαμόρα και των γονιών του παιδιού, κατά την οποία η δασκάλα ζητούσε συγγνώμη και υποσχόταν ότι θα παραιτηθεί από τη θέση της στο σχολείο. Παρά τις πιέσεις των γονιών, δεν τους έδωσε ποτέ μια ικανοποιητική απάντηση σχετικά με το γιατί προσέγγισε ερωτικά τον γιο τους.

«Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ. Ήρθαμε πολύ κοντά κι ούτε εμείς καταλάβαμε πώς προχώρησε το θέμα», ακούγεται να λέει η δασκάλα. Στο ηχητικό η Ζαμόρα αποφεύγει φυσικά να πει πόσο είχε προχωρήσει η ερωτική σχέση, προφανώς επειδή φοβόταν ότι η κλήση καταγραφόταν.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

New York Times: Οι ΗΠΑ δεν έδωσαν όλες τις πληροφορίες στη Ρωσία για το τρομοκρατικό χτύπημα

Χτες

«Οι εχθρικές σχέσεις μεταξύ των χωρών δεν επέτρεψαν στις ΗΠΑ να διαβιβάσουν πληροφορίες για το σχέδιο των τρομοκρατών»

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη: Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Χτες

Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα ζητάνε οι μετανάστες και τους προσφέρουν οι γιατροί λόγω έλλειψης χρόνου, δίχως εξέταση

Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας

Χτες

Βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση

Κυψέλη: 145 προσαγωγές και 30 συλλήψεις αλλοδαπών σε ειδική επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Χτες

«Οι επιχειρησιακές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση» δηλώνει η Ελληνική Αστυνομία

Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Έχουμε αποδείξεις ότι οι δράστες συνδέονται με Ουκρανία, λέει η Ρωσία

Χτες

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη Μόσχα είχαν λάβει σημαντικά ποσά μετρητών και κρυπτονομισμάτων από την Ουκρανία

Κλείνουν παιδικές χαρές στον Δήμο Αθηναίων λόγω ακαταλληλότητας – Δείτε ποιες είναι

Χτες

Αναλυτική κατάσταση για τις παιδικές χαρές στην πόλη παρουσίασε ο Δήμος Αθηναίων

Ραφήνα: Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα γυναίκα ύστερα από επiθεση σκύλων σε χώρο πάρκινγκ

Χτες

Η ανακοίνωση του δήμου για την επθεση - Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν πρόκειται για αδέσποτα

Έφυγε από τη ζωή ο Γεώργιος Τερζόπουλος

Χτες

Πέθανε σε ηλικία 94 ετών

Κρήτη: Δύο αυτοκτονίες σε ένα 24ωρο

Χτες

Ένας 56χρονος στο Ρέθυμνο αυτοπυροβολήθηκε και λίγο αργότερα ένας 84χρονος στα Χανιά αυτοκτόνησε πίνοντας φυτοφάρμακο

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.