E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

3 δημοφιλείς θεωρίες για το τέλος του Game of Thrones

Τι μπορεί να συμβεί στον 8ο κύκλο;

3 δημοφιλείς θεωρίες για το τέλος του Game of Thrones
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ

Πέντε μήνες έμειναν μέχρι την πρεμιέρα του 8ου και τελευταίου κύκλου της σειράς που όλοι αγαπήσαμε. Ο λόγος για το «Game of Thrones» φυσικά. Και αφού περιμέναμε υπομονετικά από τις 27 Αυγούστου του 2017, όταν και προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της 7ης σεζόν (κι όμως!), τότε αυτοί οι μήνες δεν είναι τίποτα. Τον φάγαμε τον γάιδαρο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Οι θεωρίες για το τι θα συμβεί επίσης. Οι περισσότερες προέρχονται από fans, με κάποιες να στηρίζονται σε στοιχεία και άλλες, στις προτιμήσεις του καθένα. Τα spoiler έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους, αφού η σειρά έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα. Έτσι σε μια μίξη spoiler και θεωρίας, έχουν προκύψει πολλά σενάρια για τέλος της σειράς. Ας δούμε τρία από αυτά.

Ο Jon Snow δεν θα την γλιτώσει

Πρόσφατα, ο Kit Harington ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram όπου φαίνεται πως αποχωρίστηκε το μακρύ μαλλί το οποίο διατηρούσε όλα αυτά τα χρόνια για τις ανάγκες του ρόλου του ως Jon Snow. Αυτό μάλλον σημαίνει πως δεν θα παίξει σε κάποιο από τα επερχόμενα spin-off του «Game of Thrones» που θα ακολουθήσουν. Μήπως όμως σημαίνει και πως ο χαρακτήρας του δεν θα τα καταφέρει μέχρι το τέλος της σειράς;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχει μια πολύ δημοφιλής θεωρία που κυκλοφορεί, η οποία λέει ότι πολλοί κύριοι χαρακτήρες θα σκοτωθούν σε μια σειρά μαχών που θα κάνουν «την Μάχη των Μπάσταρδων να μοιάζει με παιδική χαρά», όπως δήλωσε ο Peter Dinklage ή Tyrion Lannister. Τα γυρίσματα της μάχης έγιναν στην περιοχή Toome της Βόρειας Ιρλανδίας, την τοποθεσία που χρησιμοποίησαν παλαιότερα ως Winterfell. Επίσης, το επεισόδιο σκηνοθέτησε ο Miguel Sapochnik, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει κι εκείνο με την «Μάχη των Μπάσταρδων».

Μπορεί ένα κούρεμα και μια μάχη να είναι αρκετά στοιχεία; Θα δείξει...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Bran Stark είναι ο Night King

Μια σειρά στοιχείων υποδεικνύει πως αυτό που πιστεύουν πολλοί, ότι δηλαδή ο Bran Stark είναι ο Night King, θα αποδειχθεί στην 8η σεζόν. Το πρώτο στοιχείο είναι ότι τα ρούχα που φοράει ο Bran στα οράματά του είναι σχεδόν ίδια με αυτά του Night King. Αλλά η θεωρία, «σκάβει» πιο βαθιά. Ο Bran ως γουοργκ, θα προσπαθήσει να ξαναγράψει την ιστορία. Αυτό συμπεριλαμβάνει ένα ταξίδι στο παρελθόν, όπου θα μπει στο σώμα του πρώτου White Walker, στον οποίο στράφηκαν για βοήθεια τα «Παιδιά του Δάσους», και θα προσπαθήσει να τα πείσει να μην προχωρήσουν σε αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

Ωστόσο στο σύμπαν του «Game o Thrones», φαίνεται πως ακόμα και τα γουοργκ δεν μπορούν να αλλάξουν το παρελθόν αλλά μόνο να το εκπληρώσουν. Οπότε, η προσπάθεια του είναι καταδικασμένη να αποτύχει με αποτέλεσμα να παγιδευτεί στο σώμα του Night King. Αυτή η θεωρία μπορεί να εξηγήσει και το γεγονός ότι ο Night King βρίσκεται σχεδόν πάντα στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέτε το τέλος της σειράς να φτάσει τόσο βαθιά; Ή απλά θα ξεκαθαρίσει με λίγες μάχες και πολύ δρακόγυαλο;

Η Daenerys δεν είναι θεία του Jon Snow, αλλά αδερφή του

Το γεγονός ότι τα δυο πιτσουνάκια έχουν συγγενική σχέση το ξέρουμε. Όμως πιστεύαμε πως η Daenerys ήταν αδερφή του Rhaegar, άρα θεία του Jon Snow. Μια θεωρία όμως λέει ότι είναι αδέρφια από τον ίδιο πατέρα. Αυτό δείχνει η ανάμνηση της Daenerys με τις λεμονιές, που νόμιζε ότι ήταν στο Braavos. Όμως στο Braavos δεν φυτρώνουν λεμονιές. Στο Dorne όμως ναι. Οπότε η θεωρία λέει ότι η Daenerys δεν είναι αδερφή του Rhaegar, αλλά ένα από τα παιδιά που απέκτησε με την Elia Martell.

Η Daenerys μετά τον θάνατο του Rhaegar, μεταφέρθηκε κρυφά στο Dorne και μεγάλωσε εκεί κρυφά, με τον ίδιο τρόπο που ο Jon Snow πήγε στο Winterfell, ως «μπάσταρδος» γιος του Ned Stark. Πράγμα που αν αποδειχθεί αληθινό, θα σημαίνει ότι ο Rhaegar είναι πατέρας και των δυο, ενώ έχουν διαφορετικές μητέρες. Την Lyanna Stark και την Elia Martell.

Θα συνεχίσουν να έχουν σχέσεις μετά την αποκάλυψη; Λέτε να αντικαταστήσουν το ζευγάρι Cersei kai Jaime; Τίποτα δεν αποκλείεται. Υπομονή...

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Ελλάδα στον β` ημιτελικό

Πριν 3 μέρες

Η Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί στον Β` Ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, με το τραγούδι «Ζάρι»

3 ταινίες που πρέπει να δεις αν λατρεύεις τα roadtrips

Πριν 5 μέρες

Ώρα να εμπνευστείς το επόμενο ταξίδι σου!

3 ταινίες για την τεχνητή νοημοσύνη που πρέπει να δείτε

Πριν 1 εβδομάδα

Εξερευνώντας τα όρια της τεχνητής νοημοσύνης

Από τη Madonna ως την Ariana Grande, βίντεο κλιπ που θεωρήθηκαν βλάσφημα

Πριν 1 εβδομάδα

Βίντεο Κλιπ που προκάλεσαν διαμάχες

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.