E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Οι ταινίες της εβδομάδας 15/11 ‑ 21/11

Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ - Κορίτσι - λπ - Οι Κληρονόμοι - Αιγαίο SOS - Μαίρη Σέλλεϋ

Οι ταινίες της εβδομάδας 15/11 ‑ 21/11
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνίες: από 15/11/2018 έως 21/11/2018
ΝΟE 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930


πληροφορίες

Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ / Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

του Ντέιβιντ Γιέιτς. Με τους  Εντι Ρέντμεϊν, Κάθριν Γουάτερστον, Νταν Φόγκλερ, Αλισον Σούντολ, Έζρα Μίλερ, Τζουντ Λο, Τζόνι Ντεπ, Τζο Κράβιτζ, Κάλουμ Τέρνερ, Κλαούντια Κιμ, Γουίλιαμ Νέιντιλαμ, Κέβιν Γκάθρι, Κάρμεν Εχόγκο, Πόπι Κόρμπι Τουέκ.

Φαντασίας 2018, ΗΠΑ - Ην. Βασίλειο 134'

Ο Νιούτ Σκαμάντερ, ο κυνηγός μαγικών πλασμάτων που γνωρίσαμε πρόπερσι στην πρώτη ταινία των «Φανταστικών Ζώων», επιστρέφει και σε αυτήν τη νέα περιπέτεια στις παρυφές του μυθιστορηματικού σύμπαντος της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ προσπαθεί να σταματήσει τόσο την άνοδο του μεγαλομανούς Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Τζόνι Ντεπ) στην κορυφή της κοινότητας των μάγων όσο και την κυριαρχία των ραβδοφόρων επί των κοινών θνητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κορίτσι / Girl

του Λούκας Ντοντ. Με τους Βίκτορ Πόλστερ, Αριε Φορτχάλτερ, Ολιβερ Μπόνταρντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δραματική 2018, Βέλγιο - Ολλανδία 109'

Η ταινία σκιαγραφεί με ειλικρίνεια, ωριμότητα κι αισιοδοξία το πορτρέτο της Λάρα, ενός 15χρονου τρανς εφήβου, που φτάνει στα όριά της προσπαθώντας να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της και ταυτόχρονα να ανακαλύψει τη σeξουαλική της ταυτότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

λπ

του Χρήστου Πέτρου. 

Ντοκιμαντέρ 2017. Ελλάδα 70'

Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο της μουσικού Λένας Πλάτωνος, βασισμένο σε πλούσιο αρχειακό υλικό και τις αφηγήσεις φίλων, συνεργατών και σύγχρονων Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών.

Οι Κληρονόμοι / Las Herederas

του Μαρσέλο Μαρτινέσι. Με τους Ανα Μπρουν, Μαργκαρίτα Ιρούν, Ανα Ιβάνοβα.

Δραματική 2018, Παραγουάη 97'

Στη μακρινή κι εν πολλοίς άγνωστη κινηματογραφικά Παραγουάη, ένα ζευγάρι γυναικών μεγάλης ηλικίας που μένουν για χρόνια μαζί βρίσκεται μπροστά σε αδιέξοδο: η Τσικίτα μπαίνει στη φυλακή για χρέη προς την τράπεζα, ενώ η Τσέλα πρέπει να πατήσει στα πόδια της και να καταφέρει να καλύψει το μεγάλο κενό που αφήνει πλέον η απουσία της δυναμικής συντρόφου της. 

Αιγαίο SOS

του Πιέρρου Ανδρακάκου. Με τους Θοδωρή Αθερίδη, Πάνο Βλάχο, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλη Λεβεντογιάννη, Κωνσταντίνο Μπιμπή.

Κωμωδία 2018, Ελλάδα 95'

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός όμως φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. H κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. 

Μαίρη Σέλλεϋ / Mary Shelley

της Χάιφαα αλ-Μανσούρ. Με τους Ελ Φάνινγκ, Ντάγκλας Μπουθ, Μπελ Πόουλι.

Δραματική 2017, ΗΠΑ - Ην. Βασίλειο - Λουξεμβούργο 121'

200 χρόνια μετά την έκδοση του «Φρανκενστάιν», η «Μαίρη Σέλλεϋ» έρχεται για να μας συστήσει τη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τη συγγραφή του βιβλίου που στιγμάτισε την παγκόσμια λογοτεχνία. Η ταινία σκιαγραφεί το ειδύλλιο ανάμεσα στον ποιητή Πέρσι Σέλλεϋ και τη 16χρονη Μαίρη Γουόλστονκραφτ Γκόντγουιν που είχε που ως αποτέλεσμα τη συγγραφή της εμβληματικής γοτθικής νουβέλας από την Γκόντγουιν, σε μια εποχή κατά την οποία οι γυναίκες συγγραφείς δεν έχαιραν ιδιαίτερου κύρους.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 30
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.