E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αττική: Η θυελλώδης σχέση που κατέληξε στα δικαστήρια

Καταγγελίες 29χρονης ότι την ξυλοκόπησαν και την κούρεψαν ο σύντροφός της με τη σύζυγο του

Αττική: Η θυελλώδης σχέση που κατέληξε στα δικαστήρια
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 15/11/2018 | 08:31

Για περίπου ένα χρόνο η 29χρονη δεχόταν στενή πολιορκία από τον 32χρονο για να συνάψουν ερωtική σχέση. Ο νεαρός άνδρας είχε συγγενική σχέση με το σύζυγο της αδελφής της αλλά ήταν παντρεμένος και εκείνη δεν ήθελε να αποτελέσει το τρίτο πρόσωπο στην οικογένειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Απρίλιο του 2014 η νεαρή τσιγγάνα ενημερώθηκε πως ο 32χρονος ομόφυλός της δεν ήταν πλέον με τη σύζυγό του. Η προσέγγισή του έγινε ακόμη πιο έντονη με την νεαρή γυναίκα να υποκύπτει στις υποσχέσεις του ότι θα δεσμευτεί επίσημα μαζί της. Οι συναντήσεις με τη μητέρα της και τους συγγενείς τους ήρθαν να επιβεβαιώσουν, όπως λέει η νεαρή γυναίκα, τις προθέσεις του και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

Σύμφωνα με την 29χρονη, ο 32χρονος δεν άργησε να αλλάξει συμπεριφορά. «Η ζωή μου έγινε κόλαση» καταγγέλλει η γυναίκα η οποία έχει προσφύγει στα δικαστήρια ισχυριζόμενη πως κακοποιήθηκε και τώρα κινδυνεύει η ζωή, η δική της και της οικογένειά της.

Στη μήνυση και την αγωγή που έχει καταθέσει, σε βάρος του 32χρονου και της συζύγου του, η 29χρονη περιγράφει με γλαφυρά χρώματα σειρά βίαιων επεισοδίων και απειλών που, όπως λέει, δέχτηκε από τον άνδρα. Απειλές ότι αν τον εγκαταλείψει θα ανεβάσει στο διαδίκτυο ερωτικές στιγμές τους τις οποίες είχε -εν αγνοία της- βιντεοσκοπήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξυλοδαρμούς της ίδιας και των μελών της οικογένειάς της. Αλλά και μία απόπειρα αυτοκτονίας που, όπως ισχυρίζεται, έκανε πάνω στην απόγνωσή της για να δώσει τέλος στο μαρτύριο.

Στα μέσα του Αυγούστου εκείνος εμφανίζεται να της ζητά να μείνουν μαζί αφού, όπως της ξεκαθάρισε, είχε θέσει οριστικό τέλος στη σχέση με τη γυναίκα του. Μάλιστα, της έδωσε να φυλάξει 6.000 δολάρια τα οποία λίγες ημέρες αργότερα της ζήτησε πίσω μαζί με άλλα 8.500 ευρώ για τα οποία γνώριζε ότι είχε στην κατοχή της από επιδόματα της κωφάλαλης μητέρας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Της πήρε επίσης, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια, δύο χρυσά δαχτυλίδια και τρεις χρυσές λίρες με την πρόφαση ότι θα αγόραζαν δικό τους σπίτι. Οι προθέσεις, όμως, ήταν διαφορετικές κι αυτό αποδείχθηκε, σύμφωνα με την 29χρονη, στα τέλη Αυγούστου σε ερημική τοποθεσία σε βουνό στο Ζεφύρι Αττικής.

Επέστρεφαν από βόλτα με φιλικό τους ζευγάρι όταν, όπως υποστηρίζει η 29χρονη, εκείνος την παρέσυρε στο βουνό, κοντά σ’ ένα εκκλησάκι. Όταν εκείνη, έντρομη, του ζήτησε να την αφήσει να κατέβει από το αυτοκίνητο εκείνος της απάντησε: «Τώρα θα δεις τι θα πάθεις».

«Σταμάτησε το αυτοκίνητο εκεί στο εκκλησάκι, χτυπούσα την πόρτα και τον παρακάλαγα να μην μου κάνει κακό, εκεί στην ερημιά. Φοβόμουν και μόλις άνοιξε τις ασφάλειες ανοίγω την πόρτα και όπως πάω να βγω κατά πάνω μου εμφανίζεται η γυναίκα του» περιγράφει η 29χρονη και συνεχίζει: «Ήταν μαινόμενη, μ’ έβριζε και με απειλούσε "π… θα σε σκοτώσω"».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νεαρή γυναίκα ισχυρίζεται πως δέχτηκε επίθεση από το ζευγάρι το οποίο τη χτύπησε άσχημα με ρόπαλο. «Θα σε σκοτώσω, έχεις τελειώσει, π…» μου φώναζε εκείνος. Με ακινητοποίησε και η γυναίκα του μου έκοψε τα μαλλιά. Συνέχισαν να με χτυπούν, νόμιζα πως θα με σκοτώσουν» αναφέρει η νεαρή γυναίκα.

Ο επίλογος της βραδιάς γράφτηκε έξω από το σπίτι της όπου, όπως λέει, τη μετέφεραν και την εγκατέλειψαν. Οι συγγενείς της ήταν εκείνοι που την πήγαν στο νοσοκομείο και, λίγες ώρες αργότερα, στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος της.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο 32χρονος φέρεται να εισέβαλε ένοπλος στα λυόμενα που διαμένει η οικογένεια της 29χρονης καταστρέφοντας ότι έβρισκε μπροστά του.

«Μας διέλυσε τα λυόμενα και τον εξοπλισμό τους, απειλώντας ότι θα σκοτώσει ολόκληρη την οικογένεια μου, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουμε τα σπίτια μας φοβούμενοι ότι θα μας σκοτώσει» αναφέρει η 29χρονη η οποία με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων έχει ζητήσει να μην επιτρέπεται στον 32χρονο και τη σύζυγό του να πλησιάζει την ίδια και την οικογένεια της σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κασσελάκης: Να αλλάξει όνομα η «Καλλιόπη» στο στρατό, να λέγεται «Κούλης»

Σήμερα

Εντύπωση προκάλεσε ο τρόπος που θέλει να αποκαλείται η «διάσημη Καλλιόπη» στο στρατό.

Πύργος: Καταδικάστηκε και οδηγείται στη φυλακή για την κλοπή σε σουβλατζίδικο

Σήμερα

Ο Πύργος στο επίκεντρο για τη διάρρηξη σε σουβλατζίδικο

Αϊτή: Χάος στη χώρα που θυμίζει πλέον «Mad Max»

Σήμερα

Εικόνες αποκάλυψης στους δρόμους

Η Μαρία Καρυστιανού ξεσπά μετά τη συγκλονιστική ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο

Σήμερα

«Ζητάμε το αυτονόητο, να παραπεμφθούν σε δίκη οι υπεύθυνοι»

Eρντογάν σε Τούρκους στρατιώτες: Αν είχαμε πιέσει προς το νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας

Χτες

«Eίμαστε αποφασισμένοι να κατασκευάσουμε ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο, ένα ακόμη μεγαλύτερο»

Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Lufthansa στη Ρόδο

Χτες

Υπήρξαν πληροφορίες ότι υπήρχαν καπνοί στο εσωτερικό του

Πένθος στο Λασίθι – Απαρηγόρητη η οικογένεια του 33χρονου Μανώλη που έχασε τη ζωή του από φωτοβολίδα που έσκασε πάνω του

Χτες

Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν τους δυο άνδρες που βρίσκονταν μαζί με τον άτυχο νέο

«Ανοιξε» η γη στην παλαιά Κορίνθου ‑ Πατρών: Κινδυνεύουν υποδομές και περιουσίες από τη διάβρωση

Χτες

Διάβρωση η οποία οδηγεί και σε σημαντική καθίζηση του οδοστρώματος σημειώνεται σε μήκος 35 ολόκληρων χιλιομέτρων στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών

Κίνηση τώρα: Καθυστερήσεις στην Αθηνών‑Κορίνθου ‑ Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου

Χτες

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.