ΜΑΛΛΙΑ

Κόψε αυτές τις συνήθειες και κάνε το μαλλί σου τέλειο!

Και δε μιλάμε για το στέγνωμα με το πιστολάκι ή τα προϊόντα styling

Κόψε αυτές τις συνήθειες και κάνε το μαλλί σου τέλειο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα μαλλιά σου είναι ευαίσθητα και προφανώς για να τα διατηρήσεις υγιή και λαμπερά δεν φτάνει μόνο να τα προστατεύεις από την θερμότητα ή τα προϊόντα styling που το αφυδατώνουν.

Υπάρχουν κάποιες καθημερινές συνήθειες που το 90% των γυναικών έχουν και δυστυχώς, όχι απλώς δεν βοηθούν τα μαλλιά να δυναμώσουν και να μακρύνουν, αλλά βλάπτουν την ποιότητα τους σε μεγάλο βαθμό. Διάβασε ποιες είναι αυτές και ξεκινά να τις κόβεις, για να κάνεις το μαλλί σου τέλειο και να απογειώσεις ακόμα περισσότερο την εμφάνιση σου!

Σταμάτα να κοιμάσαι με τα μαλλιά σου βρεγμένα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρέπει να αφιερώνεις τουλάχιστον 10 λεπτά για το στέγνωμα τους, μετά το βραδινό σου μπάνιο, καθώς το νερό τα κάνει πιο ευαίσθητα και έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες σπασίματος τους. Επιπλέον και η τριβή τους με το μαξιλάρι σε αυτήν την κατάσταση, μόνο κακό θα τους προκαλέσει.

Σταμάτα να κοιμάσαι με πιασμένα μαλλιά:

Αν κοιμάσαι με γαλλική κοτσίδα, η αλογοουρά ή ban ή εν πάση περίπτωση κάποιο άλλο χτένισμα, να ξέρεις ότι βάζεις σε μεγάλο κίνδυνο τις τρίχες σου. Αρκεί μόνο να σκεφτείς το λαστιχάκι που θα μείνει τόσες ώρες στο ίδιο σημείο και που σε συνδυασμό με την τριβή από το μαξιλάρι θα κάνει το μαλλί σου να σπάσει.

Ξεκινά να χτενίζεσαι κάθε βράδυ πριν τον ύπνο:

Μπορεί να πιστεύεις ότι πρωινό βούρτσισμα των μαλλιών σου είναι αρκετό, όμως πρέπει να επαναλαμβάνεις το ίδιο και πριν πέσεις για ύπνο. Ο λόγος; Τα φυσικά έλαια που παράγει το κρανίο, είναι ο καλύτερος τρόπος για την ενυδάτωση των μαλλιών σου, επομένως χτενίζοντας τα, το βοηθάς να απλωθεί κατά μήκος τους.

Άλλαξε μαξιλαροθήκες:

Δυστυχώς η βαμβακερές μαξιλαροθήκες κάνουν κακό στα μαλλιά λόγω της σκληρότητας τους, με αποτέλεσμα να τα σπάνε εξαιτίας της τριβής. Αν θέλεις να τις αλλάξεις, μπορείς να πάρεις σατέν, ενώ αν δεν θέλεις μπορείς να τυλίγεις τα μαλλιά σου με μεταξωτά μαντήλια ή να φοράς σκουφάκι από αντίστοιχα απαλό υλικό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 206 / position2: 755
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb