E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Monika: Ζωντανά στο Θέατρο Τεχνόπολις στην Κρήτη

Monika: Ζωντανά στο Θέατρο Τεχνόπολις στην Κρήτη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Θέατρο Τεχνόπολις
Ημερομηνία: 21/08/2017
ΑΥΓ 2017
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Ωρα προσέλευσης: 21:30

από 9 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
πληροφορίες

Η Μόνικα, η τραγουδοποιός που έδωσε νέα πνοή στην ελληνική μουσική σκηνή, μετά από τις sold out συναυλίες της σε Ελλάδα και εξωτερικό, αφού την απολάυσαμε πρόσφατα στο KΠΙΣΝ και παλαιότερα στο Ηρώδειο, επιστρέφει αυτο το καλοκαίρι με μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο Θέατρο Τεχνόπολις, την Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 21:30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με ανανεωμένο μουσικό προφίλ, η Μόνικα υπόσχεται να συνδυάσει το 70's vintage κλίμα που τόσο αυθεντικά αποτύπωσε, με την σύγχρονη pop αισθητική του "Secret In The Dark", το οποίο ηχογράφησε με τη συμβολή του παραγωγού Homer Steinweiss (ενός από τους βασικούς αρχιτέκτονες του κλασικού άλμπουμ της Amy Winehouse, "Back To Black"), αλλά και εξαιρετικών μουσικών από τους Dap Κings(που έχουν παίξει με Sharon Jones, Mark Ronson κ.ά.) και την Menahan Street Band (συνεργάτες των Black Keys και του Charles Bradley) με τους οποίους εμφανίστηκε επίσης στην παρθενική της συναυλία της στη Νέα Υόρκη.

Στην συναυλία στο Θέατρο Τεχνόπολις θα ακουστούν εκτός από το καινούργιο υλικό, όλες οι πολυαγαπημένες επιτυχίες και κλασικές στιγμές της Μόνικας, από ολόκληρη τη δισκογραφία της, όπως το "Over The Hill", το "Babe", το "Bloody Sth", το "Exit" και το "Yes I Do".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μόνικα Χριστοδούλου, γνωστή ως Μόνικα ή Monika, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός. Το πρώτο άλμπουμ της “Avatar” κυκλοφόρησε το 2008 και το δεύτερο “Exit” ακολούθησε το 2010. Και τα δύο άλμπουμ έγιναν πλατινένια. Έχει δώσει πολλές sold out συναυλίες σε σημαντικούς χώρους όπως το μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, το Θέατρο Βράχων, το Θέατρο Λυκαβηττού, καθώς και το ARK Festival της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για δύο συνεχόμενες χρονιές (2010 και 2011). Τα δύο άλμπουμ της γνώρισαν μεγάλη κριτική και εμπορική αποδοχή, με την πλειοψηφία των ελληνικών μέσων να την ανακηρύσσουν τη νέα ελπίδα της ελληνικής μουσικής σκηνής.Τον Ιανουάριο του 2013 συν-δημιούργησε τη μουσική παράσταση “Primal”, βασισμένη στα δύο προσωπικά της άλμπουμ, που ανέβηκε για 5 βραδιές στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε και το ΕΡ “Primal” με τα 5 τραγούδια της παράστασης και το χριστουγεννιάτικο “Dreaming Of This Year” ως bonus track.

Τον Ιούλιο του 2014, με αφορμή την επιστροφή της από την Νέα Υόρκη και την παρουσίαση του τρίτου προσωπικού της άλμπουμ με τίτλο “Secret in the Dark” , που ηχογραφήθηκε εξ' ολοκλήρου εκεί, σε συνεργασία με μέλη των Dap Kings και τον Andrew Wyatt, έδωσε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού μία μεγάλη συναυλία, με σκοπό την προώθηση του, αλλά και την αναδρομή στη μέχρι τώρα μουσική της δημιουργία. To "Secret In The Dark" κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους στην Ελλάδα, ενώ σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, το Οκτώβριο του 2015 αποτέλεσε την παρθενική διεθνή κυκλοφορία της Μόνικα για λογαριασμό του επιδραστικού Νεουρκέζικου label Οther Music, που λειτουργεί και ως sub label της Αμερικάνικης ανεξάρτητης ετικέτας, Fat Possum.

Την διεθνή κυκλοφορία του “SITD” ακολούθησαν περιοδείες και στις 2 πλευρές του Ατλαντικού, ενώ το album υποδέχθηκαν με εξαιρετικές κριτικές σημαντικά μέσα του διεθνή μουσικού τύπου, από τους New York Times και τον Guardian μέχρι το Pitchfork και την Liberation.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To ομότιτλο κομμάτι ξεχώρισε στις προτιμήσεις fans, ραδιοφώνων και τύπου και τα Χριστούγεννα του 2015 βρέθηκε στις κορυφαίες θέσεις τόσο του Γαλλικού εναλλακτικού Spotiy chart όσο και στο playlist του ραδιοφωνικού σταθμού KCRW στο Λος Άντζελες. Η συνέχεια των μινι περιοδειών σε Ευρώπη και Αμερική στο πρώτο μισό του 2016 έφερε την Μόνικα στο περίφημο Tiny Desk Concert του NPR στην Washinghton καθώς και στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Γαλλίας, το Printemps De Bourges.

H μίνι περιοδεία της στην Κρήτη συμβαίνει ενάμιση μήνα μετά την μεγάλη της καλοκαιρινή συναυλία στο KΠΙΣΝ με την συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ.

www.monikalive.com
www.facebook.com/MonikaOfficialPage/

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
par: 10
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.