E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Πού είναι η Μπέτυ μετά το Μνημόνιο;

Η σύζυγος του πρωθυπουργού βάζει φωτιά στον ξένο Τύπο

Πού είναι η Μπέτυ μετά το Μνημόνιο;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 29/7/2015 | 00:00

Εν μέσω πολιτικής θύελλας, ο Αλέξης Τσίπρας έχει περισσότερο από ποτέ ανάγκη από τη σύντροφό του, Μπέτυ. Ο ξένος Τύπος έχει αρχίσει να τρελαίνεται με τη σύζυγο του πρωθυπουργού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γαλλικά και αγγλοσαξωνικά έντυπα δείχνουν πραγματικό πάθος, αιφνιδιαστικά, για την πρώτη κυρία της Ελλάδας. Πορτρέτα της εμφανίζονται συνεχώς πλέον σε περιοδικά και εφημερίδες και όλοι αναζητούν τον τρόπο να σκιαγραφήσουν μια γυναίκα που δεν δίνει συνεντεύξεις, ούτε τροφή στα κουτσομπολιά. Φαίνεται ότι η εξομολόγηση που είχε κάνει ο Αλέξης Τσίπρας σε ευρωπαίο αξιωματούχο «Θα με χωρίσει η γυναίκα μου αν υπογράψω μνημόνιο» έμεινε για τα καλά στη μνήμη των ξένων δημοσιογράφων.

Είναι αξιοπρόσεκτο, ότι τα δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο όλο και λιγοστεύουν για τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη Δανάη Στράτου – τα πρόσωπα που προσελκύουν τώρα το ενδιαφέρον είναι ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα.

Το περιοδικό Gala αφιερώνει στο τελευταίο του τεύχος μια ολόκληρη σελίδα στην Μπέτυ Μπαζιάνα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γράφει το άρθρο:

«Αλλά γι' αυτήν την οπαδό της άκρας Αριστεράς, είναι δύσκολο ν' αποδεχθεί τις επιλογές του συζύγου της.
Δεν ανήκει στις Πρώτες Κυρίες που αγαπούν τα φώτα της δημοσιότητας. Η Περιστέρα Μπαζιάνα προτιμά τη μάχη μαζί με τον λαό, παρά τα χρυσάφια του πρωθυπουργικού μεγάρου. Η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα στηρίζει τον άνθρωπό της, όσο της επιτρέπουν τα πιστεύω της, κρυμμένη στη σκιά.
Την ώρα που ο άντρας της σηκώνει το βάρος της Ελλάδας στους ώμους του, αυτή η 41χρονη Ελληνίδα προκαλεί ενδιαφέρον. Είναι δύσκολο να πει κανείς πού βρίσκεται η Μπέτυ αυτές τις ημέρες. Ακόμη και οι παπαράτσι –στους οποίους εξαπέλυσε λεκτική επίθεση, λέγοντάς τους ορθά-κοφτά πως το επάγγελμα που εξασκούν δεν είναι έντιμο– προτιμούν να παραμένουν αποτραβηγμένοι. Το περιοδικό Paris Match διερωτήθηκε, μάλιστα, μήπως εγκατέλειψε το οικογενειακό σπίτι μετά τις αναπάντεχες επιλογές του Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Περιστέρα Μπαζιάνα συνάντησε τον άντρα της ζωής της όταν ήταν 13 ετών. Κατάγεται από οικογένεια στρατευμένων στην Αριστερά. Η έφηβη δεν άργησε να παρασύρει τον Αλέξη Τσίπρα στις διαδηλώσεις των φοιτητών. Ο έρωτάς τους φουντώνει γρήγορα, όσο και τα πολιτικά πιστεύω τους. Αρνούνται να παντρευτούν, παρότι ζουν σε μια χώρα που η θρησκεία το επιβάλλει. Είναι επίσημα σύντροφοι από το 2009. Ο Αλέξης και η Μπέτυ έχουν δύο παιδιά, τον Παύλο, 3 ετών και τον Ορφέα-Ερνέστο (προς τιμήν του Τσε), 5 ετών.

Οι φίλοι του ζευγαριού περιγράφουν τη σύντροφο του Έλληνα πρωθυπουργού ως μια γυναίκα μαχητική, ισχυρογνώμων και δυναμική. Πρέπει να προσθέσει κάποιος σε αυτήν την περιγραφή και το επίθετο «αδιάλλακτη». Η Μπέτυ αρνήθηκε το καθεστώς της Πρώτης Κυρίας και δεν συμμετέχει σε κανένα επίσημο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα. Κατ' εξαίρεση, και ίσως για να πραγματοποιήσει ένα νεανικό της όνειρο, επισκέφθηκε με τον σύζυγό της τη Μόσχα, για να δει την Κόκκινη Πλατεία – ένα σημείο-φάρο μαχών, για μια γυναίκα που ο αγγλοσαξωνικός Τύπος αποκαλεί «η Κόκκινη Μπέτυ».

Και το περιοδικό VSD δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον: Αλέξης Τσίπρας: Η κρυφή ζωή του με την Μπέτυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στα πρόθυρα του χάους, ο πρωθυπουργός μπορεί να βασίζεται στη βοήθεια της συντρόφου του, Μπέτυς Μπαζιάνα, για να κρατήσει την πορεία του. Είναι ένα ζευγάρι που πάντα γοήτευε τον ελληνικό λαό», υποστηρίζει το γαλλικό περιοδικό VSD.

Σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου, ο Αλέξης Τσίπρας έχει κλονιστεί, γιατί μπορεί να κέρδισε το δημοψήφισμα, δέκα ημέρες αργότερα, όμως, βρέθηκε αντιμέτωπος με τα μέτρα λιτότητας, για τα οποία συμφώνησε στις Βρυξέλλες και δεσμεύτηκε ότι θα τα περάσει από την Ελληνική Βουλή, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν τα πιστεύει.

«Κανείς δεν γνωρίζει αν υπήρξε κρεβατομουρμούρα, αν η Μπέτυ τα έψαλε στον Έλληνα πρωθυπουργό όταν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της συμφωνίας των Βρυξελλών, εκεί όπου ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε την υπογραφή του σε ένα νέο Μνημόνιο», σημειώνουν με νόημα στις ανταποκρίσεις τους από την Αθήνα ξένοι δημοσιογράφοι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκτός εκπομπών τους Ελεονώρα Μελέτη και Δημήτρης Παπανώτας

Πριν 9 ώρες

Ξεκινούν οι περιορισμοί για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Πριν 9 ώρες

Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Πριν 9 ώρες

Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Νικόλας Ράπτης: Η στιγμή που ένα μεγάλο κλαδί πέφτει κοντά του ενώ μιλάει στην κάμερα

Χτες

O ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή μέχρι να πέσει απότομα μεγάλο κομμάτι του δέντρου

Παίκτης ζήτησε 50 ευρώ από φίλαθλο για να του δώσει τη φανέλα μετά τον αγώνα

Χτες

«Η ομάδα μάς χρεώνει τις φανέλες και μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό να πάρω χρήματα» ήταν η πρώτη εξήγηση του ποδοσφαιριστή μετά τις αντιδράσεις

Tv Queen: Πόσος σεξισμός χωρά σε ένα τρέιλερ μερικών δευτερολέπτων;

Χτες

Όπως φαίνεται είναι τόσο εύκολο να σταθείς σε στερεότυπα.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Απαντά στη Super Κική για το χαρακτηρισμό: «ο σιχαμένος στο πάνελ της Καινούργιου»

Χτες

Στην κριτική που δέχτηκε στο πρόσωπό του από τη Σούπερ Κική απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσω της εκπομπής Super Κατερίνα

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.