E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ολα όσα δεν ξέραμε για τη χρυσή κληρονόμο Ευγενία Νιάρχου

Έχει δημιουργήσει το δικό της brand κοσμημάτων

Ολα όσα δεν ξέραμε για τη χρυσή κληρονόμο Ευγενία Νιάρχου
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/4/2015 | 00:00

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε στο Παρίσι και ζει στο Λονδίνο. Η Ευγενία Νιάρχου είναι μια πραγματική κοσμοπολίτισσα, που όμως ποτέ δεν ξεχνά την αγάπη της για την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του πλανήτη, ενώ η ίδια ασχολείται με τον χώρο της μόδας, έχοντας δημιουργήσει το δικό της brand κοσμημάτων, Venyx.

Η χρυσή κληρονόμος δίνει μια αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Glow που κυκλοφορεί και μιλά στη δημοσιογράφο Ελεωνόρα Κανάκη για τον εαυτό της, την αγάπη της για την μόδα και τη δική της Ελλάδα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια υποστηρίζει ότι κληρονόμησε την αγάπη της για το στιλ και την κομψότητα από τις γιαγιάδες της, Ευγενία Λιβανού και Dolores Guinness: «Και οι δύο γιαγιάδες μου ήταν οι πιο κομψές γυναίκες. Εντελώς διαφορετικές, αλλά υποθέτω πως αυτή η διαφορετικότητα εξηγεί τι μου αρέσει. Έχω μια πλευρά που της αρέσουν τα όμορφα, κλασικά και κομψά σύνολα και μια άλλη που αγαπάει την τρέλα των 90s και τα χρώματα».

Ο παππούς και η γιαγιά της, Σταύρος Νιάρχος και Τίνα Λιβανού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γιαγιά της, Dolores Guinness.Η κόρη της Guinness, Βικτόρια Χριστίνα, παντρεύτηκε τον γιο του Σταύρου Νιάρχου, Φίλιππο, το 1984.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για τον χαρακτήρα της, η χαμηλών τόνων Ευγενία Νιάρχου παραδέχεται πως είναι κλειστή. «Παρ' όλα αυτά, είμαι τολμηρή και περιπετειώδης, με περιέργεια για τη ζωή και τα μυστήριά της. Μάλλον είμαι πολύ δημιουργική, γι' αυτό και δίνω μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες», λέει η ίδια. Παραδέχεται ότι τα ταξίδια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού της, καθώς από τότε που θυμάται τον εαυτό της ταξιδεύει.

«Είναι η ανακάλυψη του άγνωστου, των νέων εμπειριών, των νέων γεύσεων, πολιτισμών και εικόνων. Μου αρέσει να ταξιδεύω, γιατί ο κόσμος είναι τόσο μεγάλος και πιστεύω πως είναι κρίμα να μην ανακαλύπτεις μέρη, αν σκεφτείς ότι ζεις μόνο μια φορά. Το ταξίδι για μένα, όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα το να πάει κανείς σ' έναν εξωτικό προορισμό. Μπορεί απλά να είναι το ταξίδι σε μια άλλη περιοχή ή πόλη της χώρας σου. Το θέμα για μένα είναι ν' ανοίξεις τα μάτια σου, να δεις και να πάρεις όλες τις εμπειρίες που μπορεί να σου προσφέρει ένα άγνωστο για σένα μέρος», δηλώνει η ίδια.


Η σχέση της όμως με τον τόπο καταγωγής της, την Ελλάδα, παραμένει σταθερή, παρά τα δεκάδες ταξίδια. «Από την Ελλάδα αγαπώ τους ανθρώπους, τα μέρη και τον ελληνικό τρόπο ζωής. Κάτι ακόμη που αγαπώ είναι η ιστορία της – είναι τόσο πλούσια και μ' έντονο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Επίσης, με συναρπάζει η ελληνική μυθολογία. Οι αρχαίες ιστορίες σχετικά με θεούς και ήρωες είναι μια πηγή έμπνευσης. Για τον λόγο αυτό, τα μουσεία είναι πολύ σημαντικά. Είναι ο τρόπος να διατηρηθεί η ιστορία και να προωθηθεί στις μελλοντικές γενιές», καταλήγει η Ευγενία Νιάρχου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι δίαιτες των celebrities: Ποιες κάνουν δουλειά;

Πριν λίγο

Από το keto στον βιγκανισμό, τη διαλειμματική νηστεία μέχρι το cleansing με χυμούς

Που πάνε άραγε όλες οι κάλτσες που χάνουμε κάθε χρόνο;

Πριν λίγο

Κατά μέσο όρο ένας άνθρωπος χάνει 15 κάλτσες τον χρόνο

Αιμίλιος Χειλάκης: «Μπήκα με χαμόγελο στο χειρουργείο και οι άλλοι κλαίγανε...»

Χτες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα και μίλησε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη για την περιπέτεια της υγείας του

«Δεν είναι σημαντική, δεν είναι ενδιαφέρουσα»: Σάλος στη διεθνή σοουμπίζ ‑ «Πυρά» της Courtney Love κατά της Taylor Swift

Χτες

Τα πρόσφατα σχόλια της 59χρονης ήρθαν αντιμέτωπα με την οργή των θαυμαστών της σούπερ - σταρ

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χτες

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του

Μαρία Κανελλοπούλου: Η συγκινητική ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου που δεν ξέραμε

Χτες

«Την πιο συγκινητική ιστορία της ζωής μου, την οφείλω στη Μαίρη» είπε η ηθοποιός

Μαρίνα Σάττι: Εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα είναι η πλαστική καρέκλα και ο μισοτελειωμένος φραπές

Χτες

Η απάντησή της στα επικριτικά σχόλια που απέσπασε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Ζάρι»

Πάλι viral o Donald Trump: Τον πήρε ο… ύπνος στο δικαστήριο

Χτες

Φαίνεται κουράστηκε πολύ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

par: 17
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.