E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ξέπλυμα χρήματος σε πιτσαρία: Γιαγιά, μαμά και εγγονός ήταν dealers

Mαφιόζικη οικογένεια

Ξέπλυμα χρήματος σε πιτσαρία: Γιαγιά, μαμά και εγγονός ήταν dealers
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια πιτσαρία στην περιοχή St. Paul της Μινεσότα αποτελούσε την κάλυψη μιας οικογένειας η οποία πουλούσε μαριχουάνα. Οι αρχές έχουν στα χέρια τους τέσσερις υπόπτους, συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη, της μητέρας και της γιαγιάς του. Την περασμένη Παρασκευή οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 27χρονο Ryan Dimitri Brooks Sr, ιδιοκτήτη της πιτσαρίας Papa Dimitri's, τη μητέρα του, Rosalyn Mary Brooks, ετών 61, και τη γιαγιά του, Joyce Elaine Merkley, ετών 82, μαζί με μια ακόμα γυναίκα, που ζούσε με τον 27χρονο, την 24χρονη Lena Shalay Kirk. Σε όλους τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πολλαπλά εγκλήματα, μεταξύ των οποίων ήταν η πώληση της μαριχουάνας, η κατοχή κοκαΐνης, η κάλυψη παράνομων δραστηριοτήτων και η οπλοκατοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αστυνομία ξεκίνησε να ερευνά την Papa Dimitri's Pizza από τον περασμένο Αύγουστο, μετά από το άνοιγμα του καταστήματος, το οποίο σπανίως λειτουργούσε και δεν φαινόταν να έχει πολλή δουλειά. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην αστυνομική αναφορά, οι υπάλληλοι του εν λόγω καταστήματος έκαναν συχνά παράπονα για την έλλειψη ζέστης, παρά το γεγονός ότι εκεί μέσα υπήρχαν φούρνοι για πίτσες.

Επιπλέον, οι υπάλληλοι προτιμούσαν να τρώνε σε ένα μαγαζί με μπέργκερ παραδίπλα, παρά στην πιτσαρία, ενώ και οι κριτικές για το εν λόγω εστιατόριο δεν ήταν και πολύ θετικές. Ένας πελάτης δήλωσε χαρακτηριστικά πως στον κινητήρα του αυτοκινήτου του μπορεί να αποψύξει καλύτερα μια πίτσα και ότι το τυρί που περιείχε η πίτσα ήταν χάλια, ενώ το φαγητό ήταν ακριβό χωρίς λόγο και η εξυπηρέτηση υπερβολικά αργή. Μέσα σε 6 ημέρες, τον Νοέμβριο, οι επιθεωρητές μέτρησαν μόλις πέντε πελάτες και τέσσερις παραδόσεις κατ' οίκον.

Όπως δήλωσε και στο τοπικό κανάλι ο Franz Rauch, υπεύθυνος ενός μαγαζιού με υπολογιστές στην ίδια γειτονιά, πάντα απορούσε πώς αυτή η επιχείρηση μπορεί να συνεχίζει να λειτουργεί, από τη στιγμή που είχε ελάχιστη δουλειά. Ο Ryan Brooks είχε αναλάβει το μαγαζί από το 2010 και είχε σε τραπεζικό λογαριασμό μετρητά αξίας 189.891 δολαρίων, το διάστημα από την 1η Ιανουαρίου του 2013 μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου του 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τα Μέσα. Τον Οκτώβριο ο υπεύθυνος του ταχυδρομείου είχε αναφέρει ότι στάλθηκαν τρία πακέτα στην οικεία της γιαγιάς του, τα οποία περιείχαν περισσότερα από 16 κιλά μαριχουάνας.

Τον Νοέμβριο ένα ακόμα πακέτο με 2 κιλά μαριχουάνα κλάπηκε πριν φτάσει στο σπίτι της γιαγιάς. Ένας σωφρονιστικός υπάλληλος, που γνώριζε την οικογένεια των Brooks, όταν ήταν στην φυλακή πριν από κάποια χρόνια, δήλωσε ότι ο ύποπτος είχε παραδεχτεί ότι προηγουμένως χρησιμοποιούσε μια πιτσαρία για να ξεπλένει τα χρήματα που έβγαζε από τα ναρκωτικά. Τέλος, ο υπάλληλος είπε ακόμα, ότι ο 27χρονος είχε αναφέρει ότι χρησιμοποιούσε τα κουτιά της πίτσας και τις σακούλες για να παραδίδει τη μαριχουάνα.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς ο καρκίνος της Κέιτ Μίντλετον άλλαξε τη σχέση της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ

Σήμερα

Διανύουν μία πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή τους

Ναταλί Βέλτση: Έξω φρενών η ψυχολόγος με τον Γιώργο Λάγιο στον αέρα του Open

Σήμερα

«Είστε επικίνδυνος, δείξτε μου την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος»

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σήμερα

Ανταποκρίνεται ο τραγουδιστής στα πρώτα ερεθίσματα

Μαρία Σολωμού: «Δε θα πάω ποτέ να κάνω σχέση με τον πρώην κάποιας γνωστής μου, είναι φτηνό»

Σήμερα

«Το θεωρώ σκα…νιο φέρσιμο, σε όποια περίπτωση», τόνισε η ηθοποιός

Η μεγάλη επιστροφή της Celine Dion

Σήμερα

Ποζάρει στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue και δηλώνει «δεν έχω νικήσει την ασθένεια»

Σελίν Ντιόν: Επέστρεψε στη σόουμπιζ με μια αποκαλυπτική φωτογράφιση

Σήμερα

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη μάχη της με το σύνδρομο του δυσκίνητου ανθρώπου και αποκάλυψε αν θα ανέβει ξανά στη σκηνή

Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Πόζαρε με μαύρα εσώρουχα και ψηλοτάκουνα

Σήμερα

Λίγες ημέρες αφότου βγήκε από το νοσοκομείο

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.