E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τέσσερις ασκήσεις για πιο απολαυστικό σeξ!

Προετοιμάστε το σώμα σας για μια ακόμα πιο καλή εpωτική επαφή

Τέσσερις ασκήσεις για πιο απολαυστικό σeξ!

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι ασκήσεις Kegel για τους μύες της πυέλου μπορούν να κάνουν ακόμα πιο απολαυστικό το σeξ για τις γυναίκες, καθώς καταφέρνουν να αυξήσουν την ένταση των ορyασμών τους, ενώ στους άνδρες αυξάνουν τα επίπεδα της αντοχής τους. Μια καλή φυσική κατάσταση μας χαρίζει αντοχή, ευελιξία και δύναμη – τρία στοιχεία που απογειώνουν την εpωτική επαφή. Παρακάτω αναφέρονται 4 απλές ασκήσεις, τις οποίες μας προτείνει η Roya Siroospour, γυμνάστρια από το Μαϊάμι, που θα δυναμώσουν την περιοχή της πυέλου και έτσι θα αποκτήσουμε καλύτερο έλεγχο του σώματός μας κατά τη διάρκεια του σeξ.

1. Βαθιά καθίσματα (squats)

Δυναμώνουν γλουτούς, τετρακέφαλους και το εσωτερικών των μηρών. Ενώ είμαστε όρθιοι, ανοίγουμε τα πόδια μας λίγο περισσότερο από το άνοιγμα των ώμων μας, βάζουμε τα χέρια μας πάνω στους γοφούς, ενώ έχουμε τον κορμό μας σε ευθεία και λυγίζουμε αργά τα γόνατά μας προς τα κάτω, προσπαθώντας να φτάσουμε του μηρούς μας, σε παράλληλη θέση με το πάτωμα. 2-3 σετ των 10-15 επαναλήψεων είναι αρκετά.

2. Ανύψωση γοφών

Δυναμώνουν γλουτούς, κορμό, καθώς και τα οπίσθια. Σε αυτήν την άσκηση ξαπλώνουμε ανάσκελα με λυγισμένα πόδια και τα πέλματά μας πατούν καλά στο έδαφος, σε απόσταση ίδια με το άνοιγμα των γοφών. Στη συνέχεια βάζουμε τα χέρια μας πλάι στον κορμό μας, με τις παλάμες στο πάτωμα, και σηκώνουμε τους γοφούς μας ψηλά, σφίγγοντας τους γλουτούς και βάζοντας δύναμη στα πέλματά μας, χωρίς όμως να σηκώνονται οι ώμοι μας από το έδαφος. 2-3 σετ των 10-15 επαναλήψεων αρκούν.

3. Ταλαντεύσεις

Χαρίζουν  ιδιαίτερη δύναμη σε γλουτούς, τετρακέφαλους και κορμό, ενώ αυξάνουν την ευελιξία στους γοφούς. Αρχικά γονατίζουμε και αφήνουμε απόσταση στα γόνατα και στα πέλματα ίση με το άνοιγμα των γοφών. Έχουμε τον κορμό μας σε ευθεία και τεντώνουμε τα χέρια μας στο ύψος των ώμων. Καθόμαστε στις γάμπες με τεντωμένο το υπόλοιπο σώμα και ξανασηκωνόμαστε, στηριζόμενοι στα γόνατά μας, λυγίζοντας ελαφρά τον κορμό μας προς τα πίσω και μετά επιστρέφουμε ξανά σε όρθια θέση. 2-3 σετ των 10-15 επαναλήψεων και είμαστε μια χαρά!

4. Η στάση της γάτας

Αυτή η άσκηση βοηθά στην ενδυνάμωση του κορμού και αυξάνει την ευελιξία μας. Στηρίζουμε το σώμα μας στις παλάμες και τα γόνατά μας, έχοντας τη σπονδυλική μας στήλη σε ευθεία. Έχοντας τις παλάμες στο ύψος των ώμων και τους γοφούς στο ύψος των γονάτων, σηκώνουμε τα κεφάλι και το στήθος μας, σχηματίζοντας μια καμπύλη. Μετά χαλαρώνουμε το κεφάλι μας και κυρτώνουμε την πλάτη, θέλοντας να ακουμπήσουμε το πηγούνι στο στήθος μας. Με 2-3 σετ από 10-15 ασκήσεις τη φορά είμαστε καλυμμένοι, αρκεί να μην ξεχνάμε να κάνουμε αργές εναλλαγές ανάμεσα στις δύο κινήσεις.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς έβγαλε 1 δισ. δολάρια η Taylor Swift και σε τι τα ξοδεύει;

Πριν 8 ώρες

Εκανε πολλές έξυπνες επιχειρηματικές κινήσεις

Η βαφτισιμιά της Kim Kardashian είναι μια κούκλα

Πριν 8 ώρες

Η Sophia Pippen είναι μοντέλο για τη Fashion Nova

Είναι η κόρη της Salma Hayek το πιο προνομιούχο κορίτσι του Hollywood;

Πριν 8 ώρες

Η 16χρονη ζει μία πολυτελέστατη ζωή με την οικογένειά της, ενώ είναι κληρονόμος περιουσίας άνω των 33 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Νικόλας Ράπτης: Η στιγμή που ένα μεγάλο κλαδί πέφτει κοντά του ενώ μιλάει στην κάμερα

Χτες

O ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή μέχρι να πέσει απότομα μεγάλο κομμάτι του δέντρου

Παίκτης ζήτησε 50 ευρώ από φίλαθλο για να του δώσει τη φανέλα μετά τον αγώνα

Χτες

«Η ομάδα μάς χρεώνει τις φανέλες και μου φάνηκε πολύ φυσιολογικό να πάρω χρήματα» ήταν η πρώτη εξήγηση του ποδοσφαιριστή μετά τις αντιδράσεις

Νικόλαος: «Πού αλλού να πάω; Δεν υπάρχει κάπου καλύτερα από την Ελλάδα»

Χτες

Το τρίτο κατά σειρά παιδί του αποθανόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας μίλησε για από την Axion Hellas

Γρηγόρης Γκουντάρας: Απαντά στη Super Κική για το χαρακτηρισμό: «ο σιχαμένος στο πάνελ της Καινούργιου»

Χτες

Στην κριτική που δέχτηκε στο πρόσωπό του από τη Σούπερ Κική απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσω της εκπομπής Super Κατερίνα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ζήτησε από τον Δημήτρη Παπανώτα να αποχωρήσει από το πλατό ‑ Τι συνέβη

Χτες

`Είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου`, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

par: 9
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.